Routebeschrijving

Komende vanaf de luchthaven Schiphol Amsterdam

Met de trein

Er is een treinstation onder de aankomst- en vertrekhal op luchthaven Schiphol. Neem de trein naar Bergen op Zoom. (Hoofd-rijrichting Vlissingen zonder overstappen/met overstappen richting Roosendaal). In Bergen op Zoom kunt u een taxi nemen naar ons kantoor aan de Canadaweg 28 in Halsteren.

Met de auto

Vanuit Amsterdam/Rotterdam kiest u voor de rijrichting Roosendaal/Bergen op Zoom (A58). Vlak voor Bergen op Zoom neemt u de afslag ‘Bergen op Zoom havens/Steenbergen’. De afrit splitst in twee rijstroken, neemt u de linker rijstrook in de richting van Steenbergen. Op de snelweg A4 neemt u na circa 3 km de afslag Tholen om direct daarna de afslag Halsteren (linksaf) te nemen. Vervolgens neemt u de eerste afslag links om op het einde van de weg aan te komen op Canadaweg 28, waar we u van harte welkom heten.

Komende van de luchthaven van Brussel / Zaventem

Kies de rijrichting E19 Antwerpen (B)/Rotterdam (NL). Rijden naar Nederland via de A12 (Kennedytunnel) en volg de richting van Bergen op Zoom (A58). Vlak voor Bergen op Zoom kiest u de rijrichting Steenbergen (A4). Op de snelweg A4 neemt u na circa 3 km de afslag Tholen om direct daarna de afslag Halsteren (linksaf) te nemen. Vervolgens neemt u de eerste afslag links om op het einde van de weg aan te komen op Canadaweg 28, waar we u van harte welkom heten.

News

Green4Print is the first company in its branch to receive this score. Material health is an important port of the whole Cradle-to-Cradle program, where they examines the identification and exposure of chemical toxics during the production, the use and the end of the use of the product. 

Read more >